BejelentésForma1
Minden ami Forma1

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Végzetúr ingyenes játék Üdvözlök mindenkit a Formula 1 rajongó oldalon
The Widgipedia gallery
requires Adobe Flash
Player 7 or higher.

To view it, click here
to get the latest
Adobe Flash Player.

IP

Google

Végzetúr ingyenes játék


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Hírek
Kövér Lászlóval fociznak majd Vettelék

A július végi Magyar Nagydíj alkalmából ismét pályára lép Magyarországon az Forma-1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti. A verseny hetének szerdáján megrendezendő mérkőzésen az ellenfél a magyar All Star válogatott lesz. Duna TV-n élőben látható labdarúgó-mérkőzést július 27-én rendezik 20 órai kezdettel a Megyeri úton, a Szusza Ferenc Stadionban.

Változtattak a Hungaroringen az FIA kérésére

Rutineljárásnak számít, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) minden évben kisebb módosításokat kér a pályán. Ezúttal bukótereket aszfaltoztak le. A Hungaroringen július 24-én, egy héttel az idei Magyar Nagydíj előtt adják át azokat a pályaszakaszokat, amelyeket a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kérésére fel kellett újítani. Ez rutineljárásnak számít - az FIA minden évben kér kisebb változtatásokat a szokásos pályainspekció során -, de idén csak kisebb, igaz, így sem olcsó feladatokat kellett elvégezni: leaszfaltozták a 3-as, 8-as és 9-es kanyarok eddig kavicsos bukóterét. "A három bukótér és a parkolókhoz vezető külső utak leaszfaltozása több tízmillió forintos költséggel rövidesen elkészül" - idézi egy keddi közlemény Gyulay Zsoltot, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját. "Erre az évre ezeket a felújításokat kérte tőlünk az FIA. A futam előtti vasárnap, azaz július 24-én lesz a műszaki átadás, hétfő délutántól ugyanis már folyamatosan érkeznek majd a Forma-1-es csapatok kamionjai." A Hungaroringen emellett új helikopterleszálló is épült. A nagydíj különféle háttértevékenységeit ellátó cégek személyzete már a napokban a helyszínre érkezik. "Ők építik fel a VIP-részleget, illetve teszik ki a hirdetőtáblákat a pálya mellett, valamint üzembe helyezik az áramot biztosító generátorokat is" - magyarázta a pályaigazgató, Morvai Károly. "Rajtuk kívül már szintén itt lesznek Bernie Ecclestone cégének, a FOM televíziónak a munkatársai, akik a futam közvetítésének technikai előkészítését végzik el."

Vettel nyerte az év legunalmasabb versenyét is

A célbaérők számát tekintve új rekord született, de az Európa Nagydíj egyébként idei viszonylatban unalmas ünnepi körmenet volt. A gumijait a hőségben durván koptató McLaren nem bírt a Ferrarival sem, Alonso viszont legyőzte Webbert.

A Renault szerint fejlődtek Monaco óta

Heidfeld úgy érzi, a Renault áttörést ért el abban, hogy végre megértette a problémáit, és elkezdett a teljesítményének javításával foglalkozni.

Forma-1-es festménykiállítás Budapesten

A tárlat megtekinthető 2011. június 17. és július 31. közöttIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!